goedkope gordijnen op maat

Voering Isolerend Molton Wit

Voering Isolerend Molton Wit

Het wordt steeds meer algemene kennis dat een voering kan helpen om een gordijn isolerend(er) te maken. Bijvoorbeeld met een verduisterende voering maak je je gordijn niet alleen verduisterend, maar ook dikker en zo dus isolerend! Nu hebben wij sinds kort zelfs een voering die juist ook echt speciaal is om het gordijn isolerend te maken, namelijk de isolerende molton wit. Wil jij dus graag een isolerend gordijn, maar heb je eigenlijk een hele mooie overgordijn stof op het oog? Dan kan je deze dus nu toch nog uitkiezen en met de voering isolerende molton wit er ook nog eens een goed isolerend gordijn van maken.

Waarom is een voering molton juist isolerend?

De isolerende molton wit is een stof dat 100% uit katoen bestaat en een dichte weefstructuur heeft. En we weten inmiddels, hoe dikker een stof geweven is, hoe isolerender deze is! Dus niet alleen creëer je laagjes met deze voering, iets dat ook al heel goed helpt voor de isolerende eigenschappen van een gordijn, maar is de stof ook al van zichzelf isolerend! Dus wil jij een gordijn juist voor isolatie en te gebruiken tegen de kou en tocht? Kijk dan eens naar de optie voering isolerend molton wit.

Aanbod gordijn24

Bij Gordijn24 hebben we een breed aanbod van gordijnenstoffen, bij elke soort stof die op onze website staat kan een voering isolerend molton wit achter gemaakt worden! Bekijk onze website en ontdek alle soorten stoffen en kleuren die aangeboden worden. Twijfel je over een stof of kleur, maak dan gebruik van onze gratis stalenservice! Hierbij krijg je gratis stukjes stof opgestuurd en kan je thuis bekijken welke je het mooist vind of welke het best binnen je huis past.

Alle gordijnstoffen op onze website zijn te leveren met de voering isolerend molton wit, bekijk dus snel jouw nieuwe gordijnstof op: Gordijn24 | Goedkope Gordijnen op maat | Vanaf 4,95 per meter!