goedkope gordijnen op maat

Isolerende gordijnen nodig? Bekijk dan onze Voering Isolerend Molton Wit

Isolerende gordijnen worden steeds populairder. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de hoge kosten voor het verwarmen van je huis. Een isolerend gordijn kan heel goed helpen om de kou meer buiten te houden, zodat je binnen minder hoeft te stoken. Maar niet alleen in de winter hebben isolerende gordijnen een handige functie, tijdens de zomer ook. Isolerende gordijnen op maat kunnen ook het zonlicht reflecteren, zodat het minder warm wordt binnen. Je hebt dus het hele jaar door plezier van isolerende gordijnen op maat.

Een isolerend gordijn kan je onder andere creëren door er een voering achter te laten maken. Een voering is een extra gordijnstof achter je gordijn. De voering zie je niet aan de voorkant van het gordijn, wel aan de achterkant. De voering wordt netjes in de zijzomen verwerkt. Ideaal, want zo kan je van elk gordijn een isolerend gordijn maken.

De voering: Isolerend Molton Wit

De Voering Isolerend Molton Wit is een stof dat bestaat uit 100% katoen. De stof heeft een zeer dichte weefstructuur. Dit zorgt ook mede voor de hoge isolatiewaarde. Hoe dichtergeweven de stof, hoe hoger de isolatiewaarde. Bij "molton " denk je misschien ook aan een matrasbeschermer. Molton staat namelijk voor de techniek die gebruikt wordt om katoen of polyester te ruwen. Hierdoor ontstaat een mooi wollig laagje.

Welke voeringen voor gordijnen op maat zijn er nog meer?

In theorie zorg je voor een extra isolerend gordijn met elke voering. Door het toevoegen van de voering, de extra laag, wordt je gordijn meer isolerend. Maar de ene voering is de andere voering natuurlijk niet. We schreven eerder al een uitgebreide uitleg over de verschillende voeringen die je bij ons vindt. Je leest deze informatie hier: https://gordijn24.nl/informatie-en-inspiratie/welke-voering-kies-je-voor-je-gordijnen

Zoek je een isolerend gordijn die ook verduisterend is? Dan raden we je zeker even aan om bij onze Isolerende & Verduisterende voeringen te kijken. Deze zijn verduisterend maar werken ook isolerend. Twee hele handige functies van een gordijn in 1. ✅

Goed om nog eens te benadrukken: Elk gordijn kan gevoerd worden. Zo stel je helemaal je eigen gordijn op maat samen, specifiek voor jouw wensen. En dat natuurlijk voor een zeer aantrekkelijke prijs. Dus, begin bij het uitzoeken van een mooie stof en de voering kies je gemakkelijk in onze bestelmodule!

Bekijk onze goedkope gordijnen op maat