goedkope gordijnen op maat
nergens goedkoper
levertijd 10 werkdagen (NL & BE)

Bezorging & Levertijd

Levertijd

Gordijnen & Vouwgordijnen

Wij leveren je gordijnen op maat binnen 10 werkdagen in Nederland en België. Voor onze kindergordijnen geldt een levertijd van 10-15 werkdagen. Vouwgordijnen hebben een levertijd van 14 werkdagen. Natuurlijk houden we je tijdens het hele proces zo goed mogelijk op de hoogte, zodat je altijd weet wat je kan verwachten. 

DPD levert de gordijnen bij jou thuis. Zodra de gordijnen bij DPD zijn, ontvang je van hun een track & trace code zodat je je pakket op de voet kan volgen. 

Alleen bij brede vouwgordijnen (over het algemeen breder dan 170) schakelen wij een andere verzendpartner in, namelijk NE Distriservice. Zij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van dit product. Over de aflevering zullen we je verder informeren per mail.

Gordijnrails

De levertijd van onze gordijnrails is 7 werkdagen. 

Door de lengte van het product, wordt de gordijnrails geleverd door NE Distriservice. Zij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van dit product. Op hun website kan je hun afleverschema vinden, dus op welke dagen ze leveren in jouw regio.

Als je gordijnrails onderweg is, krijg je een mail met het aflevermoment. Ook heb je dan de mogelijkheid om het aflevermoment aan te passen. Het is ook mogelijk om aan te geven dat de chauffeur het levert bij de buren of neerlegt bij de garage.

Verzendkosten

Bij bestellingen onder de €50 rekenen wij €6,95 verzendkosten. Boven de €50 zijn de verzendkosten gratis.