goedkope gordijnen op maat

Over Gordijn24

Goedkope gordijnen op maat van goede kwaliteit, dat vind je bij Gordijn24. Wij geloven namelijk dat gordijnen op maat helemaal niet duur hoeven te zijn. En natuurlijk doen we niet onder voor de kwaliteit.

Heb je al eens de prijs van een gordijn berekend? Dit kan gemakkelijk in onze bestelmodule. Zo zie je gelijk dat we het echt menen, als we zeggen dat je onze gordijnen nergens goedkoper vindt.

Doordat wij zelf de controle hebben over het hele proces, kunnen wij de gordijnen goedkoop en snel bij jou thuis krijgen.

Hoe kan het dat Gordijn24 zoveel goedkoper is dan andere aanbieders? 

Goede vraag! Je las het al een beetje: wij hebben zelf de controle over het hele proces. Maar wat betekent dat nou precies? 

Dit bekenent dat we (onnodige) schakels overslaan om sneller aan de consument te kunnen leveren. Omdat die schakels overgeslagen worden, kunnen we ook goede kwaliteit voor een scherpe prijs aanbieden. De gordijnen worden namelijk gewoon volgens dezelfde standaarden gemaakt als bij specialistiche woninginrichters. 

Omdat de collectie van Gordijn24 volledig online te vinden is, kunnen we ook snel schakelen. Zo kunnen we goedkope gordijnen ook nog snel leveren. We leveren zelfs binnen 10 werkdagen je gordijnen op maat bij jou thuis. 

Waarom gordijnen op maat bestellen bij Gordijn24? 

  • Goedkope gordijnen op maat (nergens goedkoper)
  • Goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Gratis bezorging boven de €50
  • Gratis stofstalen