goedkope gordijnen op maat

Blauwe Gordijnen op Maat

Blauwe gordijnen op maat zie je steeds meer terug in verschillende interieurs. Vooral in slaapkamers, maar ook in woonkamers of thuiskantoren. Blauwe gordijnen kunnen bijvoorbeeld goed in een scandinavisch interieur, of juist een meer modern interieur. Er zijn natuurlijk ook veel verschillende tinten blauw waarin je ook mooi kunt variëren. Alle blauwe gordijnen maken wij op maat, dus de gordijnen zijn altijd passend voor jouw interieur.

Blauw in je interieur

De kleur blauw in je interieur heeft een paar kenmerken: stoer, ontspannen, kalmerend. Klinkt zeker als een mooie kleur voor de slaapkamer bijvoorbeeld! De kleur is wel meer een koele kleur, dus om toch warmte uit te stralen kan je de blauwe gordijnen mooi combineren met warme materialen, zoals hout of andere stoffen in een warme kleur. Denk aan een mooie beige tint of warme bruin tinten.

Blauwe gordijnen op maat

We laten je graag de meest populaire blauwe gordijnen zien uit onze collectie. Alle gordijnen worden 100% op maat gemaakt, dus de gordijnen zullen altijd goed passen voor jouw raam. Je kan ook kiezen uit verschillende plooien, zoals enkele plooi, dubbele plooi, wave plooi of ringen. En we leveren de blauwe gordijnen op maat snel: binnen 10 werkdagen heb je ze in huis.

Er zijn natuurlijk veel verschillende tinten blauw. We laten je graag een paar blauwe gordijnen op maat zien. Goed om te weten: we hebben een gratis stalenservice. Bestel dus gerust gratis stalen van de blauwe gordijnen die jou aanspreken. We sturen ze graag naar je op!

Gordijn Mettle Blauw Gordijn Lena Blauw
Gordijn Ikra Blauw Gordijn Mettle Donkerblauw

Ga jij voor een subtiele, lichte kleur blauw zoals de Ikra Blauw of kies je juist voor een meer aanwezige kleur blauw, zoals die van de Mettle? Vergeet niet dat je gratis stalen kan bestellen om de stof thuis te bekijken.

Gordijn Mettle is slechts €6,95 per meter. Het is een soepele stof met subtiele glans. Gordijn Lena vind je bij ons voor slechts €14,95 per meter.  Het is een wat zachtere stof met een speels effect in de weefstructuur. Gordijn Ikra is een mooie, kamerhoge stof van slechts €18,95 per meter. De stof heeft een stoere uitstraling, al helemaal in de denim-achtige kleur.

Bekijk hier alle blauwe gordijnen in onze collectie