goedkope gordijnen op maat

Gordijnen Informatie & Inspiratie

Op zoek naar gordijn inspiratie? Gordijnen van hoge kwaliteit zoals wij aanbieden, koop je vaak maar eens, of hooguit enkele keren in je leven. Een beetje gordijninspiratie zoeken voor je je aankoop doet, kan maken dat je jaren later nog blij bent met je aankoop. Dit in plaats van dat je er na een paar jaar op uitgekeken bent geraakt.Op deze pagina vind je informatie & inspiratie over gordijnen op maat. Zo helpen we je zoeken naar de juiste gordijnen voor jou. Blijf je toch met vragen zitten? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

 

Gordijn inspiratie: de basis

De basis van onze gordijn inspiratie bestaat uit kiezen van het type gordijn, voering of geen voering, de plooi en de kleur van de stof. Het belangrijkste dat we je mee willen geven, is dat je gordijnen niet alleen voor de uitstraling kiest, maar voor de functie. Zoek je mooie gordijnen voor in de slaapkamer? In een slaapkamer wil je verduisterende gordijnen die gelijktijdig de warmte buitenhouden. Zoek je gordijn inspiratie woonkamer? In de woonkamer zul je waarschijnlijk dubbele gordijnen willen. Een vitrage of inbetween gordijn voor overdag met een overgordijn om ‘s avonds te sluiten. Wanneer je persoonlijk advies wilt, neem dan contact met ons op. Eventueel kun je dan direct onze gordijn inmeetservice boeken.

 

Stoffen kiezen - gordijn inspiratie voor stof

Wat betreft je keuze voor de stof raden we je gordijnstof in een rustige kleur aan die niet te druk is van motief. Hoewel je bij onze lage prijzen niet de hoogste kwaliteit stof zult verwachten, zul je versteld staan van de hoge kwaliteit. Bestel gerust gratis stofstalen om de stoffen te bekijken of om een vergelijking met dure gordijnstoffen te maken. Je ziet dan zelf dat goedkope gordijnen net zo mooi kunnen zijn. Bekijk op deze pagina onze gordijn inspiratie of neem direct contact met ons op voor advies op maat.