goedkope gordijnen op maat
nergens goedkoper
levertijd 10 werkdagen (NL & BE)

Meet & Montageservice Gordijn24

Inmeetservice Gordijn24

Liever niet zelf inmeten? Wij komen ook aan huis inmeten. Zo weet je 100% zeker dat de gordijnen op de goede maten gemaakt worden.  

Hoe gaat de inmeetservice in zijn werk?

De inmeetservice heeft een landelijke dekking, dus overal in Nederland kunnen je gordijnen worden ingemeten. De vaste kosten voor de inmeetservice bedragen €95. Hoe regel je nou deze inmeetservice? 

De inmeetservice werkt als volgt:

Stap 1. Voeg het product "inmeetservice" toe aan je winkelwagen via de website. Boek hier je inmeetservice

Stap 2. Reken de inmeetservice af en vul al je gegevens in. Let op, vul het adres in waar er ingemeten moet worden.

Stap 3. Binnen 48 uur ontvang je een mail met een voorgestelde datum en tijd. Past dit moment je niet? Dan kunnen we natuurlijk altijd een ander moment afspreken. We proberen de afspraak binnen 2 weken te plannen.

Stap 4. Er wordt ingemeten! Tijdens deze afspraak kan je al je wensen doorgeven, de inmeter gaat precies inmeten wat de maten van je nieuwe gordijnen moeten zijn.

Stap 5. De inmeter stuurt de maten van de nieuwe gordijnen door naar Gordijn24. Van ons kan je dan een bericht verwachten met de meetresultaten en informatie over hoe we je verder kunnen helpen om je bestelling af te ronden.

Stap 6. Via de website van Gordijn24 kan je nu eenvoudig je nieuwe gordijnen uitzoeken en bestellen. Twijfel je nog over de stof? Maak dan gebruik van onze gratis stalenservice! 

Wil je liever dat wij de bestelling voor je in orde maken? Dat is natuurlijk ook geen probleem, we weten de maten namelijk!

Stap 7. Nu je zeker weet dat de maat van je gordijnen klopt, wil je misschien ook zeker weten dat de gordijnrails/gordijnen goed worden opgehangen bij jou thuis. Hiervoor bieden we een montageservice aan, lees verder voor meer informatie over onze montage-service.

 

Montageservice van Gordijn24

Bij Gordijn24 bieden we ook gordijnrails aan, deze vind je hier: Gordijnrail KS Wit Compleet 300 cm | Bestel je gordijnrails online | Gordijn24. Mocht je bij ons gordijnrails en/of gordijnen bestellen, dan bieden wij de mogelijkheid aan om deze te laten ophangen. Dit noemen wij onze montageservice. Een monteur komt bij je op locatie om de gordijnrails en de gordijnen op te hangen, helemaal zoals is ingemeten.  

Hoe gaat de montageservice in zijn werk?

Je hebt de keus gemaakt en je hebt nieuwe gordijnen besteld bij Gordijn24, super! Wij gaan nu voor je aan de slag om de gordijnen geheel naar jouw wens te maken en deze binnen 10 werkdagen naar je toe te sturen. Mocht je nu gebruik willen maken van de montageservice dan werkt dat als volgt:

Stap 1. Na het bestellen van je gordijnen stuur je een mail naar: info@gordijn24.nl waarin je aangeeft dat je belang hebt bij onze montageservice. Vergeet hierbij niet om een ordernummer te vermelden.

Stap 2. Wij maken een berekening van de kosten van de montageservice, deze vind je ook hieronder. Als je akkoord gaat met de prijsopgave, zullen we de montage inplannen. 

Stap 3. De monteurs gaan samen met jou inplannen wanneer de montage gaat plaatsvinden, hierover nemen zij contact via de mail met je op. We proberen het leveren van de gordijnen en het monteren en ophangen van je gordijnen zo kort mogelijk op elkaar te plannen.

Stap 4. De monteurs komen langs om jouw gordijnrails/gordijnen naar jouw wens op te hangen.

 

De kosten van de montageservice

De kosten van de montageservice zijn toegelicht in onderstaande tabel.

Dienst

Kosten (incl. BTW)

Voorrijkosten montage

€83 per montage-opdracht

Monteren gordijnrails & ophangen gordijnen

€35 per meter

Bocht in rails buigen

€21 per stuk

Roede monteren & ophangen gordijnen

€48 per meter

Gordijnen ophangen aan bestaande rails

€9 per meter

 Heb je hier nog vragen over? Stel gerust je vraag via de live-chat, per mail of telefonisch. We helpen je graag!