goedkope gordijnen op maat
nergens goedkoper
levertijd 10 werkdagen

Meet & Montageservice Gordijn24

Inmeetservice Gordijn24

Bij Gordijn24 bieden we de mogelijkheid aan om je gordijnen door een expert te laten inmeten. Deze service noemen wij onze inmeetservice, zo weet je 100% zeker dat je gordijnen op de goede maat gemaakt worden. Je kan zelf je wensen doorgeven aan de expert die komt inmeten, wil je bijvoorbeeld je gordijnen tot aan de grond of tot aan de vensterbank? Onze expert denkt graag met je mee.

 

Hoe gaat de inmeetservice in zijn werk?

De inmeetservice heeft een landelijke dekking, dus overal in Nederland kunnen je gordijnen worden ingemeten. De vaste kosten voor de inmeetservice bedragen €95. Hoe regel je nou deze inmeetservice?

 

De inmeetservice werkt als volgt:

Stap 1. Voeg het product "inmeetservice" toe aan je winkelwagen via de website. Boek hier je inmeetservice

Stap 2. Reken de inmeetservice af en vul al je gegevens in. Let op, vul het adres in waar er ingemeten moet worden.

Stap 3. Binnen 48 uur ontvang je een mail met een datum en tijd. Past dit moment je niet? Dan kunnen we natuurlijk altijd een ander moment afspreken. We proberen de afspraak binnen 2 weken te plannen.

Stap 4. Er wordt ingemeten! Tijdens deze afspraak kan je al je wensen doorgeven, de expert gaat precies inmeten wat de maten van je nieuwe gordijnen moeten zijn.

Stap 5. De expert stuurt de maten van de nieuwe gordijnen door naar Gordijn24, wij versturen deze vervolgens naar jou. Zodat ook jij de precieze maten weet van je nieuw benodigde gordijnen.

Stap 6. Via de website van Gordijn24 kan je nu eenvoudig je nieuwe gordijnen uitzoeken en bestellen. Twijfel je nog over de stof? Maak dan gebruik van onze gratis stalenservice!

Stap 7. Nu je zeker weet dat de maat van je gordijnen klopt, wil je misschien ook zeker weten dat de gordijnrails/gordijnen goed worden opgehangen bij jou thuis. Hiervoor biedt Gordijn24 een montageservice aan, lees verder voor meer informatie over onze montage-service.

 

Montageservice van Gordijn24

Bij Gordijn24 bieden we ook gordijnrails aan, deze vind je hier: Gordijnrail KS Wit Compleet 300 cm | Bestel je gordijnrails online | Gordijn24. Mocht je bij ons gordijnrails en/of gordijnen bestellen, dan bieden wij de mogelijkheid aan om deze te laten ophangen. Dit noemen wij onze montageservice. Hierbij komt een expert bij je aan huis om de gordijnrails/gordijnen op te hangen naar jouw wens! Ook kan de rails dan op maat gemaakt worden.

 

Hoe gaat de montageservice in zijn werk?

Je hebt de keus gemaakt en je hebt nieuwe gordijnen besteld bij Gordijn24, super! Wij gaan nu voor je aan de slag om de gordijnen geheel naar jouw wens te maken en deze binnen 10 werkdagen naar je toe te sturen. Mocht je nu gebruik willen maken van de montageservice dan werkt dat als volgt:

 

Stap 1. Na het bestellen van je gordijnen stuur je een mail naar: info@gordijn24.nl waarin je aangeeft dat je belang hebt bij onze montageservice. Vergeet hierbij niet om een ordernummer te vermelden.

Stap 2. Wij maken een berekening van de kosten van de montageservice, voor een toelichting hierop zie de tabel onderaan de pagina. Voor de kosten van de montageservice sturen wij je een betaalverzoek, wanneer deze betaald is zetten wij de rest van het proces in werking.

Stap 3. Wij zetten het order uit naar de experts die de montage bij jou komen verzorgen. Zij gaan samen met jou inplannen wanneer de montage gaat plaatsvinden, hierover nemen zij contact via de mail met je op. We proberen het leveren van de gordijnen en het monteren en ophangen van je gordijnen zo kort mogelijk op elkaar te plannen.

Stap 4. De experts komen langs om jouw gordijnrails/gordijnen naar jouw wens op te hangen.

 

De kosten van de montageservice

De kosten van de montageservice zijn toegelicht in onderstaande tabel.

Dienst

Kosten (incl. BTW)

Voorrijkosten montage

€65

Monteren gordijnrails & ophangen gordijnen

€30 per meter

Bocht in rails buigen

€20 per stuk

Roede monteren & ophangen gordijnen

€40 per meter

 

Contact met Gordijn24

Mocht je aan de hand van deze informatie nog vragen hebben, dan zijn wij te bereiken via de live-chat, via de mail of telefonisch op 088 1267 026.