goedkope gordijnen op maat
nergens goedkoper
levertijd 10 werkdagen (NL & BE)

Betalen

Je kan bij Gordijn24 betalen met iDeal, PayPal, Creditcard, Klarna (Achteraf Betalen en gespreid in 3 termijnen betalen) en Bancontact.

Je kiest de betaalmethode tijdens het afrekenproces. Hieronder wat meer informatie over de verschillende betaalmethodes: 

iDeal

Als je kiest voor iDeal, word je verder in het bestelproces automatisch doorverwezen naar je beveiligde omgeving van je bank. Daar kan je de betaling doen. Na het doen van de betaling kom je weer terug op de website van Gordijn24. 

PayPal

PayPal is een online betaalmethode en kan je gebruiken als je zelf een account hebt bij PayPal. Kies voor PayPal en log verder in tijdens het bestelproces met je PayPal account, als hierom gevraagd wordt.

Creditcard

Kies voor CreditCard als je met Visa of Mastercard wilt betalen. 

Klarna Achteraf Betalen

Je kan kiezen voor Klarna als je achteraf wilt betalen. Je betaalt de bestelling dan via Klarna, binnen 30 dagen na het ontvangst van je bestelling.

Ook kan je kiezen voor KLarna als je in termijnen wilt betalen. Je betaalt de bestelling dan via Klarna en kan dit in drie termijnen afbetalen.

Tijdens het bestelproces kies je voor Klarna. Op een gegeven moment worden jouw gegevens gevraagd door Klarna en gecheckt. Klarna doet een check en na een positieve uitkomst is je bestelling afgerond.

In sommige gevallen weigert Klarna de betaling naar aanleiding van de check die zij doen. Dit kan verschillende redenen hebben. Hier hebben wij helaas geen invloed op. In dit geval kan je terug naar je winkelwagen en de bestelling alsnog afronden met een andere betaalmethode.

Bancontact

Bancontact is een betaalmethode geschikt voor veel Belgische banken. Als je kiest voor Bancontact, kan je afrekenen in de beveiligde omgeving van jouw bank.