goedkope gordijnen op maat

Paarse Gordijnen op Maat

Paarse gordijnen op maat - wij zijn fan! En hebben dan ook veel prachtige, paarse gordijnen in onze collectie. We laten het je graag zien.

Paars in je interieur

De kleur paars is direct gelinkt aan creativiteit. De juiste kleur dus voor je kantoor of atelier. Of juist je woonkamer. Het geeft namelijk ook een gevoel van vrijheid. Paars is een fijne kleur die je goed kan combineren. Denk aan de combinaties met neutrale kleuren zoals wit, grijs, taupe of bruin. Paarse gordijnen zullen je ruimte letterlijk en figuurlijk opfleuren.

Paarse gordijnen op maat

Hieronder zie je de meest populaire paarse gordijnen uit onze collectie. We maken alle gordijnen helemaal op maat en naar jouw wensen. Denk aan enkele plooi, dubbele plooi of misschien wel wave? We leveren de gordijnen binnen 10 werkdagen bij jou thuis.

Gordijn Mettle Paars Gordijn Mettle Orchidee
Gordijn Cruz Paars Gordijn Mettle Lichtpaars

Er zijn natuurlijk ook verschillen qua paarstinten. Zo kan je voor een echt felle paarse kleur gaan. Maar je kan ook voor een subtielere paarse kleur gaan, zoals de Mettle Lichtpaars of Orchidee. Zo heb je toch de paarse kleur in je interieur, zonder dat dit de rest van je interieur overschaduwt.

Gordijn Mettle op maat is slechts €6,95 per meter. Gordijn Cruz is €12,95 per meter.