goedkope gordijnen op maat

Gordijnen ophangen aan een roede? Kies voor ringen!

Gordijnen ophangen aan een roede? Kies voor ringen! 

Wil je liever geen gordijn aan rails maar aan een roede ophangen? Kies dan voor de optie ringen, hierdoor maken wij je gordijnen op maat en geschikt voor een roede. We bieden zowel rvs ringen als zwarte ringen aan, zo kan je zelf kiezen welke optie het beste past bij jouw gordijnen. Onze ringen hebben een diameter van 40 mm, hierdoor zijn ze ideaal voor de meeste standaard roedes. Die hebben namelijk een diameter van 30mm.

Gordijnen opmeten met ringen

Er is een verschil aanwezig tussen het opmeten van gordijnen met een plooi en met ringen. Omdat gordijnen met ringen aan een roede komen te hangen, is het van belang dat je meet vanaf de bovenkant van de roede tot aan de vloer/vensterbank. Bij deze gemeten lengte tel je 2.5 cm op, omdat er boven de ring ook nog een stukje gordijnstof moet zitten. Dit verschilt dus met het meten van gordijnen die aan een rails komen te hangen. Meer details over het opmeten van je gordijnen vind je op: Meetinstructies | Gordijnen op Maat | Gordijn24

Gordijnen met ringen bestellen

Het bestellen van gordijnen met ringen is erg simpel bij Gordijn24! Elke gordijnstof die wij aanbieden op onze website, kan geleverd worden met ringen. Kies in het keuze menu de optie ringen in plaats van enkele plooi en je krijgt gelijk een voorbeeld van het gordijn met ringen erin. Kies vervolgens welke kleur ringen je wil, vul de juiste maten in en je gordijnen zijn besteld! 

Om een duidelijk beeld te geven waar je de optie ringen kunt vinden, volgt hieronder een screenshot van het keuzemenu van onze website. Bij de bovenste optie kan je het type gordijn aangeven, hierbij is ringen ook een optie. 

Aanbod en contact met Gordijn24

Bekijk snel ons aanbod op: Gordijn24 | Goedkope Gordijnen op maat | Vanaf 4,95 per meter! 

Mocht je na deze blog nog met vragen blijven zitten, dan kan je deze altijd aan ons stellen via de chat, de mail of telefonisch!