goedkope gordijnen op maat

Goedkope Wave-Gordijnen op Maat

Goedkope op maat gemaakte wavegordijnen

Zoek je goedkope wavegordijnen? Dan ben je bij Gordijn24 op het goede adres. Wij maken goedkope wavegordijnen helemaal op maat. Onze wavegordijnen op maat passen dus in elke kamer, ook in die van jou. 

Wat is een wavegordijn?

Een wavegordijn is een gordijn met een golvende plooi, vandaar de naam wavegordijn. Het gordijn heeft een mooie zichtbare plooi, zowel als het gordijn open is als wanneer het gordijn dicht is. Bij een wavegordijn horen speciale runners, deze worden bij Gordijn24 standaard meegeleverd. Tussen deze runners zit namelijk een koortje van 8 centimeter, die de gordijn perfect in zijn plooi zal houden.

Houd er rekening mee dat een wavegordijn een grotere plooi heeft dan een gordijn met een enkele of dubbele plooi. Daarom neemt het wavegordijn in de diepte meer ruimte in beslag dan een gordijn met een enkele of dubbele plooi. Hierdoor zal een rail verder van het raam af moeten hangen dan met een enkele of dubbele plooi in het gordijn.

Tip! Een wavegordijn hangt altijd onder de rails, hierdoor zal de gordijnrails altijd in het zicht zijn. Houd hier rekening mee wanneer je kiest voor een wavegordijn!

Aanbod Gordijn24

Bij Gordijn24 hebben we een breed aanbod van gordijnenstoffen, van elke soort stof die op onze website staat kan een wavegordijn gemaakt worden! Bekijk onze website en ontdek alle soorten stoffen en kleuren die aangeboden worden. Twijfel je over een stof of kleur, maak dan gebruik van onze gratis stalenservice! Hierbij krijg je gratis stukjes stof opgestuurd en kan je thuis bekijken welke je het mooist vind of welke het best binnen je huis past.

Alle gordijnstoffen op onze website zijn te leveren als wavegordijn, bekijk dus snel jouw nieuwe gordijnstof op: Gordijn24 | Goedkope Gordijnen op maat | Vanaf 4,95 per meter!

Wil je weten hoe je een wavegordijn goed opmeet en goed ophangt? Bekijk dan deze informatie hier: Meetinstructies | Gordijnen op Maat | Gordijn24