goedkope gordijnen op maat

Goedkope Verduisterende Gordijnen op Maat

Goedkope verduisterende gordijnen

Zoek je goedkope verduisterende gordijnen? Dan ben je bij Gordijn24 op het goede adres. Wij maken goedkope verduisterende gordijnen helemaal op maat. Onze verduisterende gordijnen op maat passen dus in elke kamer, ook in die van jou. 

Wat is een verduisterend gordijn?

Een verduisterend gordijn is een gordijn met een dichter gewoven stof, wat ervoor is gemaakt om daglicht te weren. Dus naast het creëren van privacy, zal het er voor zorgen dat de ruimte binnen donkerder wordt. Dit is ideaal voor in de slaapkamer om lekker door te kunnen slapen in het donker terwijl het buiten licht is. Maar ook in de woonkamer is het ideaal om de zonnestralen uit je tv te weren bijvoorbeeld.

Verduisterende gordijnen combineren

Verduisterende gordijnen zijn ook ideaal te combineren met andere soorten gordijnen, denk hierbij aan vitrages of inbetweens. Met deze combinatie is er voor ieder moment van de dag een passend gordijn tot je beschikking. Zo kan vitrage zorgen voor de gewenste privacy overdag, terwijl je zelf nog lekker naar buiten kunt kijken. Maar een verduisterend gordijn kan deze privacy in de avond geven.

Tip! Combineer je vitrages met overgordijnen? Laat de vitrages dan 0,5-1 cm korter maken dan de overgordijnen. Dan weet je zeker dat de vitrages niet aan de onderkant onder de overgordijnen uit komen. 

Aanbod Gordijn24

Bij Gordijn24 hebben we een breed aanbod van verduisterende gordijnen. Bekijk onze website en ontdek alle soorten stoffen en kleuren die aangeboden worden. Twijfel je over een stof of kleur, maak dan gebruik van onze gratis stalenservice! Hierbij krijg je gratis stukjes stof opgestuurd en kan je thuis bekijken welke je het mooist vind of welke het best binnen je huis past.

Wil je een 100% verduisterend gordijn, bekijk dan ons verduisterende gordijn Mitch: Goedkope Gordijnen in de Woonkamer | Vanaf 4,95 per meter | Gordijn24

Zoek je een ander verduisterend gordijn, dan kan je alle kleuren en stoffen vinden op: Goedkope Verduisterende Gordijnen op Maat | Snelle Levertijd | Gordijn24