goedkope gordijnen op maat

Goedkope Gordijnen voor in de Woonkamer

Zoek je goedkope gordijnen voor in de woonkamer? Dan ben je bij Gordijn24 op het goede adres. Wij maken goedkope gordijnen helemaal op maat. Onze gordijnen op maat passen dus in elke woonkamer, ook in die van jou. 

Wat voor gordijnen zijn geschikt voor de woonkamer?

Welk gordijn ideaal is voor jouw woonkamer, is afhankelijk van wat je nodig hebt. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor vitrages op maat of inbetweens op maat. Deze stoffen laten het licht door maar zorgen wel voor iets meer privacy. Vooral ideaal voor bijvoorbeeld tuindeuren, waar geen directe inkijk is. Vitrages of inbetweens zijn heel sfeervol en geven een warme sfeer aan je interieur. 

Zoek je iets voor aan de straatkant? Dan kan je kijken naar dikkere inbetweens of overgordijnen op maat. Overgordijnen zijn dichter geweven en zo kan je dus niet goed naar binnen kijken. 

Vaak worden in de woonkamer ook overgordijnen gecombineerd met vitrages. De vitrages kunnen overdag dicht en de overgordijnen zorgen ‘s avonds voor optimale privacy. 

Tip! Combineer je vitrages met overgordijnen? Laat de vitrages dan 0,5-1 cm korter maken dan de overgordijnen. Dan weet je zeker dat de vitrages niet aan de onderkant onder de overgordijnen uit komen. 

Contact met buiten

Wil je graag het contact met buiten houden? Bijvoorbeeld met de tuin? Kijk dan zeker naar onze collectie goedkope inbetweens voor in de woonkamer. Inbetweens worden steeds vaker alleen opgehangen.

Zonwerende gordijnen in de woonkamer

Is het juist belangrijk dat het zonlicht tegengehouden wordt in de woonkamer? Bijvoorbeeld omdat schermen anders niet zichtbaar zijn of omdat het heel warm wordt door de zon? Kijk dan ook eens naar onze zonwerende gordijnen, al vanaf 4,95 per meter. 

Zonwerende gordijnen verduisteren de woonkamer. Je kan voor dim-out stoffen gaan, zoals onze Max of Opal. Of helemaal voor lichtdichte gordijnen, zoals ons gordijn Mitch. 

Inbetweens houden ook het felle zonlicht tegen, maar zijn wel lichtdoorlatend. Je kan nog naar buiten kijken. Met overgordijnen kan je niet naar buiten kijken, maar de zon wordt niet compleet geweerd. 

Weet je nog niet welke gordijnen geschikt zijn voor jouw woonkamer? Neem gerust contact met ons op. 

Tip: Bestel gratis stofstalen om te kijken welke kleur en stof het beste past in jouw woonkamer. 

Bekijk onze goedkope gordijnen op maat