goedkope gordijnen op maat

Bruine Gordijnen op Maat

Bruine gordijnen op maat, misschien niet je eerste keuze maar zeker een goede keuze als je het ons vraagt. Bruine gordijnen passen goed in bijvoorbeeld een meer landelijk interieur. We laten je graag de voordelen zien en natuurlijk de bruine gordijnen in onze collectie. Goed om te weten: we maken alle gordijnen op maat dus altijd passend voor jouw raam.

Bruin in je interieur

Bruin is een natuurlijke kleur en geeft daarom een rustige uitstraling aan je interieur. Het is een warme kleur, heel gezellig dus in de woonkamer. Het is ook een tijdloze kleur, je hoeft niet bang te zijn dat de kleur uit de mode raakt.

Bruin in je interieur wordt vaak toegepast als contrast bij lichte muren. Je kan ook goed spelen met de verschillende tinten bruin, dit heet ook wel ton-sur-ton.

Bruine gordijnen op maat

Hieronder zie je de meest populaire bruine gordijnen uit onze collectie. We maken alle gordijnen 100% op maat, dus helemaal passend voor jou. Zoals een enkele plooi, dubbele plooi, wave plooi of ringen. De gordijnen op maat worden binnen 10 werkdagen bij jou geleverd.

Zoals je ziet, zijn er verschillende tinten bruin. Hier is dus veel keuze en variatie in! Gelukkig hebben we een gratis stalenservice. Dan kan je de stof en kleur thuis bekijken.

Gordijn Mettle Bruin Gordijn Sila Bruin
Gordijn Mettle Cognac Gordijn Mettle Donkerbruin

Gordijn Mettle is slechts €6,95 per meter. Gordijn Sila slechts €9,95 per meter.

Wil je meer bruine gordijnen op maat bekijken? Klik op de knop hieronder en je vindt al onze bruine gordijnen op maat. Vergeet niet om gratis stalen te bestellen van de stoffen die je graag thuis wilt bekijken.

Bekijk hier onze goedkope bruine gordijnen op maat