goedkope gordijnen op maat
nergens goedkoper
levertijd 10 werkdagen (NL & BE)

Verduisterende gordijnen

Zoek je verduisterende gordijnen, maar wil je wel veel keus hebben in gordijnstof? Bij Gordijn24 begrijpen wij dit maar al te goed. Daarom leveren wij onze gordijnen verduisterend af in trendy kleuren van Taupe tot Okergeel. De stof van een verduisterend gordijn bepaalt daardoor niet langer de functie, namelijk verduisteren, warmte buitenhouden, isoleren, etc. Er is ineens veel meer mogelijk. En het mooie is, wij leveren de verduisterende gordijnen kant en klaar. Jij geeft je maten door, kiest je stof uit en selecteert de gewenste voering. Wij maken de gordijnen op maat en leveren deze kant en klaar af. Bekijk de stoffen voor een verduisterend gordijn en bestel direct online.

Maak je gordijn verduisterend

Je slaapt lekkerder in een donkere kamer; daar zullen de meeste mensen zich in herkennen. Maar je kijkt ook prettiger film als het gordijn verduisterend is in de woonkamer. Doordat je bij ons heel veel keus hebt in verduisterende gordijnen, is er voor iedere ruimte en voor ieder interieur wel een passend gordijn. Met onze mooie gordijnstof zijn de gordijnen een prachtige aanvulling op ieder interieur. Maak je woning huiselijk en gezellig met fijne stoffen. Ontdek ons assortiment en kies bij de opties van jouw gordijnen verduisterend. Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, gaan we voor je aan de slag. Binnen 10 dagen ontvang je jouw verduisterend gordijn al thuis. Geen levertijd van de veelgehoorde zes weken dus, maar gewoon netjes binnen 10 dagen in huis!

Veel gestelde vragen over verduisterende gordijnen

In principe kun je nu je gordijnen uitzoeken en bestellen. Toch hebben mensen bij een verduisterend gordijn kopen vaak nog vragen. Uiteraard kun je met al je vragen onze klantenservice contacteren. Liever eerst zelf even het antwoord lezen? We geven antwoord op de veelgestelde vragen over verduisterende gordijnen.

Welke stof is verduisterend?

Van oudsher denken mensen bij verduisterende stoffen aan bijvoorbeeld fluweel. Ook donkere, dichtgeweven stoffen worden voor een verduisterend gordijn gebruikt. De laatste jaren zijn er veel innovaties geweest waardoor een Polyester gordijn ook heel goed kan verduisteren. Dit zorgt er bovendien voor dat de verduisterende gordijnen soepeler vallen, speelser in een plooi liggen en makkelijker schoon te maken zijn. Ook bij deze gordijnen komt er vrijwel geen licht door het gordijn heen. Onze verduisterende gordijnen kunnen zonder extra voering al meer dan 95% van het licht tegenhouden! Hiermee kun je gerust bij dit type gordijn van een verduisterend effect spreken! Dit type gordijn valt ook goed met vitrage te combineren wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een dubbele gordijnrails bij het raam.

Welke gordijnen houden warmte buiten?

Na de opkomst van de voering om gordijnen verduisterend te maken, zijn inmiddels ook warmtewerende gordijnen populair. We hebben in de zomer steeds vaker een hittegolf en daarbij helpen alle kleine beetjes om het huis koel te houden. Welke gordijnen houden warmte buiten? In praktijk houden alle lichte gordijnen warmte tegen. Hier komt de voering ook weer om de hoek kijken, want zo kun je toch een donkere gordijnstof kiezen die je vanuit de kamer ziet. Door voor de voering wit te kiezen, reflecteer je het zonlicht.

Welke gordijnstof isoleert het beste?

In de winter wil je de warmte juist binnenhouden. Welke gordijnstof isoleert het beste? Verduisterende gordijnen zijn altijd gemaakt door een dikkere stof dan reguliere gordijnen, hierdoor hebben ze automatisch een beter isolerende functie dan vitrages en overgordijnen. Door een lichte kleur te kiezen, zullen gordijnen het zonlicht weerkaatsen en daarmee de warmte buitenhouden. Bij Gordijn24 leveren we ook Black Out gordijnen. Deze zijn voorzien van een witte coating. Door deze coating is het gordijn dikker, waardoor deze tegelijkertijd beter isoleert. Ook het hebben van dubbele gordijnen, zoals overgordijnen verduisterend en lichte inbetween gordijnen creëer je een goede oplossing om te isoleren. De lichte inbetween gordijnen weerkaatsen zonlicht, en houden dus warmte buiten. Doordat er nog een extra isolerende laag voor het raam zit, zal dit nog beter isoleren. Bij de beantwoording van de vraag “Welke gordijnstof isoleert het beste?”, is de sleutel tot succes dus het maken van laagjes in plaats van het kiezen voor één stof.

Wat zijn de beste verduisterende gordijnen?

Een goede vraag is “Wat zijn de beste verduisterende gordijnen?” Want je wilt wel zeker weten dat je jaren blij bent met jouw aanwinst. In onze optiek zijn de beste verduisterende gordijnen gemaakt van een dikke stof in een trendy kleur waar je niet snel op uitgekeken raakt zodat je gordijnen niet alleen functioneel zijn maar ook passen bij jouw interieurwensen. Bij Gordijn24 kan je kiezen tussen verduisterende gordijnen en verduistergordijnen. Verduistergordijnen zijn zogeheten dim-out gordijnen, deze verduisteren de ruimte met 90 tot 98%. Mocht je echter een mooi gordijn hebben gevonden die niet (geheel) verduisterend is dan kan je via de productpagina kiezen of je de gordijnen gevoerd wilt hebben met een verduisterende voering. Bespreek jouw situatie, voor welke ramen je gordijnen zoekt en jouw wensen met een specialist. In een telefonisch gesprek kunnen we je goed adviseren, en direct uitleg geven over gordijnen opmeten gemakkelijk verloopt.

Wat kosten verduisterende gordijnen?

Als je onze prijzen voor verduisterende gordijnen nog niet gezien hebt, zul je versteld staan. Want voor minder dan een tientje per meter koop je ze al. Je ziet de prijs direct zodra je jouw gordijnen samenstelt. Je begint met de stof kiezen. Vervolgens kun je op de productpagina al jouw wensen aangeven. Denk aan een verduisterend gordijn met plooi, dubbele plooi, ringen, wave of vouwgordijn. Kies of je het gordijn verduisterend wilt en in welke kleur voering. Vervolgens kies je of je één gordijn wilt, dus aan de linker of rechterkant van het raam, of een stel. In de stap die daarop volgt, geef je aan of je dit voor één raam wilt of dat je hetzelfde gordijn voor meerdere ramen wilt bestellen. Je geeft daarbij eenvoudig de maten per raam op. In de laatste stap krijg je een compleet inzicht in de volledige kosten van jouw verduisterende gordijnen op maat.

Verduisterende gordijnen kant en klaar én snel geleverd

Wat Gordijn24 bijzonder maakt, zijn uiteraard de mooie stoffen en de vele opties die er voorhanden zijn. Daarnaast is onze levertijd van op maat gemaakte verduisterende gordijnen uniek te noemen. Veel bedrijven hanteren een lange levertijd, zeker als je voor gordijnen verduisterend op maat kiest. Het is immers een extra stap gedurende het productieproces. Bij Gordijn24 zetten we altijd een tandje bij en zorgen we ervoor dat we snelle levertijden kunnen garanderen. Jouw verduisterende gordijnen worden bovendien kant en klaar geleverd, je kunt ze dus direct ophangen.

Bestel gratis een stofstaal

Een verduisterend gordijn online bestellen is makkelijk en maakt het mogelijk om overal in Nederland te bestellen. Toch wil je soms de stof gewoon even zien, voelen en bij de gordijnen verduisterend: tegen het licht houden. Wij begrijpen dit maar al te goed en vinden het geen probleem om de stofstalen naar je toe te sturen. Je kunt daarom in de overzichtspagina van stoffen meteen kiezen voor stofstalen bestellen . We hebben het eerder al genoemd, maar gordijnen koop je voor een lange periode. Wat extra aandacht aan details besteden tijdens de aankoop ervan is daarom alleen maar verstandig. Wij dragen graag ons steentje bij door jouw stofstalen, indien op werkdagen voor 16:00 besteld, de volgende dag al te leveren.

Goedkope verduisterende gordijnen

In de alinea over de kosten van verduisterende gordijnen, noemden we al onze lage prijzen. Maar hoewel wij een verduisterend gordijn goedkoop aanbieden, betekent dit niet dat er sprake is van een lagere kwaliteit. Zoals je met de stofstalen zal zien, is de stof van zeer hoge kwaliteit. Ook de afwerking is volgens de standaard die je verwacht. Klanten geven na ontvangst van hun bestelling wel eens aan dat we er best meer voor hadden kunnen vragen. Waarom dan toch zo goedkoop gordijnen aanbieden? Wij zijn van mening dat een mooi interieur voor iedereen binnen handbereik moet liggen. Gordijnen vormen nou eenmaal een van de belangrijkste elementen voor een fijn interieur. Met onze lage prijzen is dit zelfs met een klein budget goed mogelijk.

Over Gordijn24

Gordijn24 heeft controle over het gehele proces van gordijnen maken. Hierdoor kunnen we onze lage prijzen hanteren en snelle levertijden garanderen. Daarnaast lopen we voor op de trends. Je ziet in de stoffen ook een ruime keus; de kans is groot dat je de stijl recent op social media zoals op Pinterest of Instagram voorbij hebt zien komen. Stoffen als velours, linnenlook, kreukeffect of glanzend; de keus is aan jou. Wil je advies bij jouw gordijnen kopen? Maak dan kennis met onze specialisten. Je kunt ons van maandag tot en met vrijdag gemakkelijk telefonisch contacteren. Dat praat wel zo makkelijk!

Gordijnen inmeten

Zeker als je jouw gordijn verduisterend wilt maken, is het formaat belangrijk. Je moet natuurlijk niet te kleine gordijnen kopen waardoor het licht alsnog langs de kieren de kamer binnenkomt. Lees onze meetinstructies voor gordijnen goed door. Hier lees je ook tips, zoals 5 centimeter bij de breedte optellen zodat het gordijn altijd mooi sluit. Je hoeft alleen de hoogte en breedte goed aan te geven. De hoeveelheid stof (in verband met plooien) berekent onze software automatisch voor je uit. Vind je het lastig of ben je niet zeker? Neem dan contact op.

Meetservice

Vaak kom je er bij de maten opmeten met onze instructies en hulp wel uit. Lukt het toch niet? Dan komen we graag langs. We rekenen hier wel een vergoeding voor, maar bieden dit daardoor wel landelijk en altijd op korte termijn aan. Als je de kosten van de meetservice berekent over de periode dat gordijnen hangen, is de prijs te verwaarlozen. Je bent er dan in ieder geval wel zeker van dat je de perfecte verduisterende raambekleding hebt hangen en er voor een lange tijd optimaal van kunt genieten.