goedkope gordijnen op maat

Verduisterende gordijnen op maat, hoe zit dat?

Ben je op zoek naar goedkope, verduisterende gordijnen op maat voor in je slaapkamer? Dan is het handig om goed te weten welke gordijnen verduisterend zijn. Of hoe je ervoor kan zorgen dat gordijnen alsnog goed verduisteren. We leggen alle opties graag aan je uit. 

Verduisterende gordijnen op maat

Verduistergordijnen (Dim-out)

Op gordijn24.nl zie je de categorie “verduisterend” en zie je “verduistergordijn” staan voor de sommige gordijnstoffen. Dit zijn dim-out gordijnstoffen, oftewel verduisterende gordijnstoffen. Deze gordijnstoffen verduisteren voor zo’n 90-98%. Je vindt de lichtdichtheid van elke stof bij de beschrijving van het verduistergordijn. Hoe donkerder de kleur, hoe meer verduisterend.

Dit is ruim voldoende om een slaapkamer te verduisteren. Het voordeel van verduistergordijnen is dat het niet nodig is om het gordijn te voeren. Het gordijn op maat is namelijk al verduisterend van zichzelf. Dit scheelt in de prijs. Verduistergordijnen zijn zeker een goedkope oplossing voor verduisterende gordijnen in de slaapkamer.

100% Verduisterend (Black-out)

Naast de dim-out stoffen bieden we ook black-out gordijnstoffen aan. Deze stof heeft een witte achterkant en is behandeld met een speciale coating wat ervoor zorgt dat het gordijn 100% verduisterend is. Daarnaast is deze stof ook nog eens kamerhoog. Dus dat betekent dat het gordijn uit één stuk stof bestaat. Geen kans dat er wat licht door de naadjes naar binnen schijnt. Dus echt 100% verduisterend!

Gordijnen met een verduisterende voering

Misschien heb je een prachtig gordijn gevonden die je graag in de slaapkamer wilt, maar is dit gordijn niet verduisterend. Je kan je gordijn laten voeren met een verduisterende voering. Deze voeringstof wordt achter je gordijn geplaatst. Door de verduisterende voering is je gordijn alsnog verduisterend.

De gewenste voering kan je kiezen bij het invoeren van de maten en wensen van je gordijn. Kies hier voor een verduisterende voering en kies de gewenste kleur. 

Heb je nog vragen over verduisterende gordijnen op maat? Stel ze gerust aan onze klantenservice. Je kan met ons chatten, mailen via info@gordijn24.nl of bellen op 088 12 67 026. 

Bekijk onze goedkope verduisterende gordijnen op maat