goedkope gordijnen op maat
nergens goedkoper
levertijd 10 werkdagen (NL & BE)

Inbetween gordijnen

Met inbetween gordijnen haal je de optimale balans tussen licht, privacy en sfeer in huis. We noemen ze in between gordijnen omdat ze tussen vitrage en overgordijnen in zitten. Goedkope inbetweens koop je eenvoudig online bij Gordijn24, zo hou je geld over voor mooie overgordijnen. Bestel je goedkope inbetweens gordijnen online en wij maken ze volledig op maat. Door onze lage prijzen kun je in betweens op maat bestellen voor een prijs waar je elders alleen vaste formaten gordijnen in between zou krijgen. Bekijk ons assortiment en neem gerust contact op bij vragen over inbetweens gordijnen.

Luxe inbetween gordijnen

Door tussen het raam overgordijnen in between gordijnen te hangen, creëer je luxe in huis. De uitstraling van de in betweens past helemaal bij deze tijd. Ook de functie die inbetween gordijnen hebben, maken ze tegenwoordig erg populair. In de zomer zal een lichte stof de warmte beter buiten houden. In de winter helpen extra lagen stof voor het raam bij het isoleren van de warmte, waardoor de keuze om tussen je raam en gordijnen in betweens op te hangen een duurzame keuze is. Het is dus in meerdere opzichten ideaal om in between gordijnen tussen het raam en de overgordijnen in te hangen. Met onze luxe inbetween gordijnen en overgordijnen geniet je zowel overdag als ‘s avonds van sfeer en comfort.

Hoe kies je de juiste kleur gordijnen?

We noemden het net al even; lichte in between gordijnen houden het zonlicht goed tegen. Doordat inbetweens gordijnen transparant zijn, raden wij een lichte kleur aan. In betweens werken zomers als zonwering. Donkere gordijnen houden warmte juist vast als de zon erop schijnt. Inbetweens worden niet van een zonwerende coating of voering voorzien zoals we wel veel met overgordijnen doen. Zo’n voering maakt de in between gordijnen verduisterend . Bij inbetween gordijnen en vitrage is het juist de bedoeling dat ze transparant zijn. Kies dus voor een lichte kleur om de warmte beter buiten te houden of ga voor een donkere kleur als er geen directe zon op het raam staat. Voor de overgordijnen kun je uiteraard iedere gewenste kleur kiezen.

Inbetween gordijnen met linnenlook

Je hebt een ruime keuze als je in between gordijnen kopen gaat bij Gordijn24. Kies voor goedkope inbetweens gordijnen met linnenlook, kreukeffect of motief. Ons advies is om het geheel van in betweens echter rustig en natuurlijk te houden, je zou ook voor simpele effen in betweens kunnen gaan. Inbetweens met een linnenlook hebben een neutrale, sfeervolle uitstraling. Op een fel gekleurde stof raak je nu eenmaal eerder uitgekeken dan op een neutrale tint zoals wit, grijs, of beige. De goedkope inbetweens gordijnen van Gordijn24 gaan jaren mee, dat ze goedkoop zijn wil dus zeker niet zeggen dat ze van slechte kwaliteit zijn. Het is daarom goed om een stof te kiezen die je lang mooi vindt. Als je van plan bent om voor gordijnen in between met motief of voor een felle kleur te kiezen, dan raden we je aan een gratis stofstaal te bestellen. Je kunt dan thuis de echte stof waar wij het gordijn van gaan maken in handen houden. Bestel gerust kosteloos meerdere stofstalen, we sturen deze graag toe.

Goedkope inbetweens van hoogwaardige kwaliteit

Als je onze prijzen voor inbetweens bekijkt, dan kun je je niet voorstellen hoe hoog de kwaliteit is. Ook dat is een reden om een stofstaal te bestellen. Zoals je zult zien bij inbetween gordijnen vergelijken, zijn onze stoffen net zo mooi als die van andere aanbieders. Bovendien is de afwerking van even hoge kwaliteit als de stoffen zelf. Als je eenmaal je favoriete inbetween gordijn online gevonden hebt, dan kun je op de productpagina aangeven hoe wij ze af moeten werken.

Kant-en-klare inbetween gordijnen

Wij leveren onze goedkope inbetweens gordijnen kant-en-klaar, precies zoals jij het wilt. Kies uit in betweens met plooien, ringen, waves of vouwgordijnen. Kies bij geplooide in between gordijnen uit een enkele of dubbele plooi. Een enkele plooi gebruikt minder stof waardoor het gordijn strakker naar beneden hangt. Een dubbele plooi maakt gebruik van meer stof waardoor de gordijnen in between ook naar beneden toe een geplooide uitstraling geven. Sommige mensen kennen misschien de dubbele plooi onder de naam vlinderplooi. Recent is de wave plooi erbij gekomen, we vertellen ook hier graag meer over.

In between gordijnen wave

Wave is een nieuwe techniek. Wave gordijnen hangen aan speciale wave runners. Deze zorgen ervoor dat de ruimte tussen plooien mooi gelijkmatig is. Ook de manier waarop de wave inbetweens gordijnen genaaid worden is anders. Wave inbetweens hangen mooi en geven een modernere uitstraling dan de dubbele plooi en een luxere uitstraling dan een enkele plooi. Bij ons kun je ook gordijnrails bestellen voor wave, enkele plooi en dubbele plooi inbetween gordijnen, zo wordt alles kant-en-klaar geleverd.

Hoe meet je de maat van gordijnen op?

Goed om te weten: je hoeft je bij ons geen zorgen te maken over het formaat van de in between gordijnen. Jij geeft de formaten van je ramen op en wij berekenen hoeveel stof er nodig is om het gordijn perfect passend te maken. We hebben een speciale pagina met meetinstructies voor gordijnen geschreven. Lees deze op je gemak door. Deze instructies gelden voor zowel voor goedkope inbetweens gordijnen als voor overgordijnen. Eventueel kun je zowel de in between gordijnen als de overgordijnen tegelijk bij ons bestellen. Kom je er bij het uitmeten niet uit? Neem dan contact op met de klantenservice. Indien nodig kunnen wij de afmetingen bij jou komen opmeten. Daar zijn wel kosten aan verbonden, maar als je overal in huis nieuwe gordijnen wilt ophangen, kan het zijn dat je het opmeten liever door ons laat doen.

Wat kosten in between gordijnen?

De kosten voor in between gordijnen hangen af van de stof die je kiest, het formaat en de afwerking. Wij hebben soms in between gordijn aanbiedingen voor minder dan 10 euro per meter! Voor een raam van 1 bij 2.80 meter kun je voor in betweens denken aan een prijs vanaf 55 euro. Kies je voor een dubbele plooi, wave, ringen of andere opties, dan zie je meteen de prijs van de door jou samengestelde inbetweens gordijnen. Ben je tevreden met de prijs en het product? Bestel jouw inbetweens dan gemakkelijk online. Anders dan bij veel andere aanbieders, is onze levertijd voor inbetween gordijnen slechts 10 werkdagen!

Gordijnen in between of vitrage

Tot slot beantwoorden we nog een veelgestelde vraag over in betweens: “Wat is het verschil tussen inbetween gordijnen en vitrages?” Vitrages zijn dunner en nog transparanter dan in betweens gordijnen. Voor privacy in een benedenwoning bijvoorbeeld, raden we inbetweens aan. Wil je liever meer licht binnenlaten, overweeg dan vitrage te kopen in plaats van inbetweens gordijnen. Naast gordijnen in between verkopen we ook vitrages. Kijk dus vooral ook in dat assortiment. Heb je nog een vraag of wil je advies? Neem dan contact met ons op.